torsdag 17. januar 2013

Progresjon!

Vi tok en tur oppom tomta i går. Nå skjer det ting! Tror de bare har igjen å grave grøft nå. De hadde iallefall lagt på presenning. Det har blitt sprengt bort MASSE!!! På det nederste bildet på høyre siden, ser man hvor mye de har tatt... Det var en slags "rund" kul der før, nå har det blitt en "vegg".





I går var vi også på en "fikserunde".  Først tok vi turen på Fagflis for å ta endelig avgjørelse på alt av fliser. Først en tur på Kløfta, så dro vi til Oslo! Greit å få sett mest mulig, og utstillingen i Oslo er veldig bra og i tillegg har de superbra service der! Etterpå gikk turen på Comfort her i Lillestrøm. Vi fikk bestemt oss for alt av vvs-utstyr også!

Bilder av flisene:


Veggflisene på badet oppe i 30x60cm til venstre og gulvflisene på samme badet også i 30x60cm










Mosaikken vi skal ha i dusjen. Den finnes i mange forskjellige størrelser, vi har ikke helt bestemt oss for hvilken størrelse i vil ha... Den er helt likt som gulvflisen.

Fargen på flisene er ikke virkelighetsnær i det hele tatt. På disse bildene ser det ut som en gul/beige blanding med litt grått i, det er det ikke. Den er varm med litt beige, brunt, offwhite og grått i. Varm og fin farge! Den er fra Mirage Ceramics og heter Oxy Cornsilk.

I gangen nede har vi valgt fliser i en gråtone og 60x60cm. Siden gangen nede er rett siden av badet nede har vi bestemt oss for å ha samme fliser på gulvet på badet som i gangen, bare at på badet tar vi 10x10cm. Veggflisene på badet blir matt hvit i 20x30cm.

Og skulle innrede bad er noe jeg synes er kjempevanskelig. Det er såååå mye å velge i både når det gjelder vvs og mtp flis!! Men nå har vi endelig landet, og det er så deilig!!! Badene får hvite innredinger og enkle vegghengte toaletter. Vi har valgt boblakar og en stor dusj på badet oppe, mens på badet nede blir det en vanlig dusj. Jeg gleder meg sånn til å dusje, vi har nemlig valgt en helt fantastisk flott dusjstang/batteri til å ha oppe på badet. Er den ikke fiiiin???


En ting jeg lurer på, hvorfor er det alltid damer på sånne reklamer?? ;) Tenk om det kunne vært en hunk i stedet! ;)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar