søndag 16. desember 2012

Helgen går altfor fort.


Denne helgen har vært innholdsrik og veldig koselig! Lørdagen var det duket for Syvkløver jentenes julebord. I fjor var vi på Ylajali, og i år bestemte vi oss for å være hjemme hos Pia. Alle skulle ha ansvaret for en rett hver. Det ble en utelukkende suksess!! Det eneste vi hadde å forholde oss til på forhånd var at temaet skulle være JUL. Ingen viste hva noen skulle lage, alt skulle være overraskelser!

Menyen ble fantastisk:

  • Apertiser : Lefserull med hjemmelaget rødbetsalat.
  • Forrett: Aquavitmarienert lettrgavet reinsdyr.
  • Hovedrett: Lutefisk.
  • Mellomrett: Hjemmelagde oster laget i juleformasjon.
  • Dessert: Hjemmelaget karamellpudding.



I tillegg til deilig mat var det gode drinker og en flott vertinne! :) Virkelig vellykket julebord, noe som kjennes på kroppen i dag! 




Da jeg våknet i dag morges hadde jeg tusen ting å gjøre, for vi skulle ferie Nathalie sin to årsdag. Smekket igang foccacia og lagde en deilig form fra Trines matblogg. Oppskriften finner du HER. Pyntet kaker og vasket hus. 

Innimellom dette skulle vi på befaring på tomta. Det har jo kommet LITT snø, så vi vasset oss inn på tomta! Graveren ville vite hvor mye vi ønsket å sprenge bort av fjellet der oppe. Jeg synes det er veldig vanskelig å se for seg hvordan det vil bli... Men svigerfar var med, og han har god peiling på den slags! :) Godt å ha med ekspertise! Så spreningen vil begynne ila uken, dette er såååå gøy!!! 

Så kom Nathalie hjem. Hun har vært hos Tante Anja fra i går til i dag, mens mamma lufta seg litt og pappa jobbet. De har kost seg med pepperkakebaking og snøleking. Stor stas for lillegullet! 
Og vips så var leiligheten full av fintfolk! Tanter, Onkler, Besteforeldre, Kusine, Gode venner og fin stemning! Koselig med bursdag! Nathalie fikk masse fine gaver og koste seg masse med sine gode venner Pernille, Matheo og Thelma. 




                                                                         Kakebaking og rådyrtitting hos Tante Anja.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar